Kripto Referans Forumu

Kripto Referans Forumu

Kripto para borsası, Airdrop, Defi , Swap , ICO, İnternetten Para Kazanma Linklerinizi ve Referans Kodlarınızı Paylaşabilirsiniz.

Kripto Referans Forumu
Please or Kayıt ol to create posts and topics.

Golden Tree Asset Management Bitcoin Yatırımı

Bitcoin Haberleri Golden Tree Asset Management Bitcoin Yatırımı

Golden Tree Asset Management Yatırım şirketi, Rezervlerini büyütmek için büyük miktarda Bitcoin satın alacağını bildirdi.

Golden Tree Asset Management Bitcoin Yatırımı

Amerika Merkezli büyük yatırım şirketi Golden Tree Asset Management Şirketinin, uzun zamandan beri Bitcoin satın aldığı biliniyordu. Bugün yaptığı basın açıklamasıyla Rezervlerini büyütmek için Bitcoin satın alacağını duyurdu. Şirket müşteri ve yatırımcılarına Bitcoin yatırım yapabilmelerinin önünü açacağını bildirdi.

Golden Tree Asset management yatırım şirketini biraz tanıyalım.

GoldenTree, yüksek getirili tahviller, kaldıraçlı krediler, uzun vadeli borçlar ile yapılandırılmış ürünler, gelişmekte olan piyasalar. Özel sermaye ve kredi temalı hisse senetleri gibi sektörlerde kredi evrenindeki fırsatlar konusunda uzmanlaşmıştır. Golden Tree Asset management küresel bir varlık yönetimi firmasıdır. 20 Yıldan fazla süre ile hizmet veren GoldenTree 2000 yılında kurulmuştur ve kredi odaklı en büyük bağımsız varlık yöneticilerinden biridir. GoldenTree, önde gelen kamu ve kurumsal emekli maaşları, bağışlar, vakıflar, sigorta şirketleri ve devlet varlık fonları dahil olmak üzere kurumsal yatırımcılar için yaklaşık 45 milyar $'ı yönetiyor.

Golden Tree Asset Management Bitcoin Yatırımı

Golden Tree web sitesi https://www.goldentree.com/

Kripto Para ile ilgili Faydalı siteler ile ilgili yazımız için lütfen sayfamızı ziyaret ediniz https://kriptoreferans.com/kripto-para-icin-faydali-websiteler/